Feuerhand Baby Special 276 - Autentiske og hyggelig petroleumslampe
Petroleumslampe hygge
Prøv at kigge udenfor lige nu.... det bliver hurtigt mørkt, ik'? Klokken er 18:10 midt i oktober, i skrivende stund.

Kommer du væk fra civilationen gælder det samme, bare i langt højere grad. Hvis du skal afsted på tur i de kommende måneder, skal du finde dig en god lampe, som du kan stole på. Heldigvis findes der råd for den slags og jeg kan hjælpe dig.
 

Lige siden jeg var en lille dreng og gik til spejder har denne petroleumslampe fascineret mig. Den synes at lyse uendeligt og det gør den næsten også. Med en tankfuld lampeolie (Du ved, så'en flaske til »20-kroner-eller-noget« fra supermarkedet...så kører det.) lyser den i ca 20 timer og på alle mine ture har det været nok til at holde en hel weekend. Det ovenstående billede er fra en af mine seneste ture.

Feuerhand petroleumslampe

Jeg har dem i shoppen lige »her«. Har du et stort telt, kan du med fordel købe et par stykker med det samme, så du får et mere jævnt lys.

Your text

You can use this text to write about your brand.