Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

  1. Generelt
    • I dette dokument finder du beskrivelse af hvordan vi indsamlet og behandler dine persondata, altså oplysninger om dig. Alt dette er indbefattet i vores ”persondatapolitik”.
    • Vores persondatapolitik er gældende for de oplysninger du enten selv oplyser os via websitet (survivalstore.dk – herefter kaldet ”websitet”) eller dem vi indsamler om dig via websitet, eller facebook i form af annoncer.
    • dk ApS er dataansvarlige for dine oplysninger. Har du spørgsmål skal du kontakte os – du finder vores telefonnummer og email under punkt 7.
  2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke FORMÅL OG retsgrundlaget for behandlingen
    • Vi indsamler forskellige former for information når du besøger vores website. Det er fx hvilke browser type du benytter, din IP adresse og netværkslokation, styresystem og informationer om den enhed du besøger websitet fra.
      • Formålet er at optimere oplevelsen for dig som bruger og besøgende af websitet, samtidig med at vi også bruger disse informationer til at kunne målrette markedsføring på google, facebook, instagram og andre netværk, bl.a. med retargeting annoncer og anden direkte markedsføring. Det er alt sammen nogen vi gør for at kunne varetage vores interesse i at kunne forbedre vores website, vise dig relevante tilbud og sælge dig produkter fra vores sortiment på internettet.
      • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
    • Hvis du køber produkter på vores website eller kommunikerer med os, så indsamler via følgende oplysninger om dig, som du selv har opgivet; navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, betalingsmetode, IP adresse, hvortil du ønsker produkterne leveret, hvad du har købt og udvist interesse for samt købstidspunkt og om du har returneret varer.
      • Vores formål er, at vi skal kunne levere de varer eller ydelser som du har købt og betalt for hos os. Ligeledes er disse informationer nødvendige om dig for at vi i tilfælde af reklamationer eller retur, skal kunne dokumentere at du har købt varen eller varerne hos os. Ydermere tjener det formålet at kunne leve op til gældende lovgivning om regnskab og bogholderi. For at forhindre svindel registrere vi samtidig IP adresse.
      • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, styk. 1, litra b, c og f.
    • Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev så indsamler vi følgende oplysning om dig: Navn, e-mail adresse, hvorfra (fx facebook, eller pop-up ect. Også kaldet ”source of signup”) du tilmeldte dig, IP adresse, netværkslokation, favorit e-mail klient, dato for tilmelding, åbningsrate, hvilke e-mail fra os du læser + kontinuitet og eventuel købshistorik.
      • Formålet er at levere nyhedsbreve og sælge varer til dig, for at varetage vores interesse for det.
      • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, styk. 1, litra f.
    • Tilmelding til vores nyhedsbrev er altid frivilligt og du kan til en hver tid afmelde dig igen. Når du bliver tilmeldt kan det fx være i forbindelse med en konkurrence, for at få tilsendt en rabatkode eller som afsluttende del af et køb. I den forbindelse får vi en række informationer om dig, som vi kan sammenholde med andre typer informationer vi har om dig.
      • Vores formål er at vi på den måde kan administrere dit medlemsskab på nyhedsbrevet, for at kunne levere de ydelser og fordele der er forbundet med det, samtidig med at vi foretager målrettet markedsføring af medlemmer både via e-mail men også på Facebook. Du vil på nyhedsbrevet modtage kampagnemails, automatiske mails og forladt kurv mails.
      • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f. For at blive medlem af nyhedsbrevet beder vi dig om at give et særskilt samtykke dertil.
  1. Modtagere af Personoplysninger

 

  1. Dine rettigheder
    • Vi ønsker at skabe åbenhed om dine personoplysninger og derfor oplyser vi dig heri om dine rettigheder ift. til os som databehandlere.

 

  • Indsigtsretten
    • Du har såfremt du måtte have lyst, har du altid ret til at få at vide hvilke oplysninger vi har om dig, hvorfra vi har dem og hvorfor.
    • Du har ret til at få de personoplysninger vi har om dig udleveret. Ønskes dette skal du anmode om udlevering af din personoplysninger på vores kundemail kontakt@survivalstore.dk med emnefeltet ”personoplysninger”. Derefter vil du blive bedt om at dokumentere hvem du er, såldes at vi ikke udleverer personoplysninger til en forkert.
  • Retten til berigtigelse
    • Hvis du opdager at vi har urigtige informationer om dig, har du naturligvis ret til at kontakte os med henblik på at få dine informationer berigtiget.
    • De oplysninger vi har om dig på vores nyhedsbrev kan du langt henad vej selv rette. Det gør du ved at logge ind (det kan du gøre via vores nyhedsbrev) og rette i dine informationer.
  • Retten til sletning
    • Der kan være tilfælde hvor du har ret og lov til at få helt eller delvist slettet alle de personoplysninger vi har om dig. Det kan gøre sig gældende såfremt at vi ikke længere har et retsgrundlag for at opbevare din personoplysninger. Vi er dog ikke altid forpligtiget til at slette dine personoplysninger. Det gælder særligt ift. retslige forpligtigelser og regnskab.
  • Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
    • I enkelte tilfælde kan du bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, så den kun består af opbevaring. Det gælder hvis du mener at dine personoplysninger ikke er korrekte.
  • Retten til dataportabilitet
    • De personoplysninger du har givet os, har du i særlige tilfælde ret til at få udleveret i et maskinlæsbart format, til en anden databehandler.
  • Retten til indsigelse
    • Du kan til en hver tid gøre indsigelse til os, mod brug af dine personoplysninger til målrettet markedsføring af dig.
    • Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke
    • Du kan og har altid ret til at tilbagekalde et samtykke som vi har fået af dig. Det eneste du skal gøre er at meddele os det på kontakt@survivalstore.dk hvor du i emnefeltet skriver ”vedr. Samtykke”.
  • Retten til at klage
    • Du har ret til at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over behandlingen af dine personoplysninger. Klage kan indgives på mail dt@datatilsynet.dk og/eller telefon +45 33193200. Langt de fleste sager er dog hurtigere klaret ved at tage direkte kontakt til os direkte på telefon +45 60681420 eller på kontakt@survivalstore.dk
  1. Sletning af persondata
    • Oplysninger som vi har indsamlet om dit brug af websitet jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af websitet i et år.
    • De oplysninger vi har indsamlet om dig i forbindelse med tilmelding af vores nyhedsbrev, sletter vi når du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har et legitimt grundlag for fortsat at opbevare dem.
    • Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.
  2. Sikkerhed
    • Din sikkerhed er står os meget nær. Derfor har vi foretaget en lang række passende og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, således at risikoen for at dine personoplysninger ulovligt eller hændeligt kan ændre, fortabes, forringes eller mod at uvedkommende skulle komme til kendskabs og misbruge dine oplysninger.
    • Det er kun medarbejdere i virksomheden med et reelt behov, der får adgang til dine personoplysninger. Dette er for at de kan udføre deres arbejde.
  3. Kontaktoplysninger
    • dk ApS er dataansvarlig for de personoplysninger/persondata, vi indsamler via websitet.
    • Har du kommentarer eller ønsker svar på spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik som vi har beskrevet i punkt 4, kan du altid kontakte os her:

Survivalstore.dk ApS
Bødkervej 22 – 4300 Holbæk

Telefonnummer: + 45 60681420

Eller på e-mail: kontakt@survivalstore.dk

 

  1. Ændringer i Persondatapolitikken
    • Hvis vi lager ændringer i vores persondatapolitik, så vil du blive informeret om det næste gang du besøger websitet.
    • Såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev, så vil du også få besked derigennem.
  2. Versioner
    • Denne persondatapolitik er version 1 af Survivalstore.dk ApS, dateret d. 16.04.18

Såfremt du ønsker at slette cookies kan du med fordel gøre det i Chrome browseren via følgende link. Det er dog vigtigt at du kopierer linket, åbner en ny fane, indsætter det og derefter aktiverer det. chrome://settings/cookies/detail?site=survivalstore.dk

Det vil se sådan ud:

Benytter du Firefox skal du følge denne vejledning: https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder#w_sacdan-sletter-du-cookies-fra-et-enkelt-websted

Benytter du Internet Explorer henviser vi til denne vejledning:

https://support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Push notifikationer kan du i Chrome slå fra ved at indtaste følgende i din browser og fortsætte dertil.

chrome://settings/content/notifications

I praksis vil det se således ud.

Herefter scroller du nedad listen og finder survivalstore.dk » Klik på de tre prikker og vælg så "fjern". Herefter vil du ikke længere modtage notifikationer.