Sådan bliver du lejrens mest populære makker

Kender du den følelse at du sidder ved bålet sammen med din bedste ven? I skal til at lave mad, men så siger din ven noget der varmer helt vildt;


»Jeg vil gerne lave maden til dig i dag...så tag du bare en slapper imens.«

Det er noget af det bedste der findes. Eller hvis ens ven liiige laver en ordentlig skudefuld bålkaffe og hiver en pose jerky op af tasken.

Den følelse kan du give din ven eller venner, næste gang i skal på tur, når bare din udstyr har "plads til 2+". Derfor kan det godt betale sig at have en masse grej, som du kan hive med, når du tager vennerne med ud i det fri. Et eksempel på et sådan produkt, kunne være den fede Bushpot Large fra Pathfinder! 

Pathfinder Bushpot Large

Én af mange ting jeg elsker ved friluftslivet, og som jeg også håber at du oplever når du er afsted, er at folk deler hvad de har.

Personligt har jeg endnu ikke været på tur, hvor mit-er-dit-og-dit-er-mit mentaliteten ikke har brændt igennem. Selv med folk som jeg kun har mødt en enkelt gang, oplever jeg denne generøsitet og fælles indstilling....hver gang.

Det er en kultur som jeg kun kan opmuntre til, for det er så fantastisk.

Med den lille historie vil jeg bare ønsket dig en dejlig uge. Jeg håber at du trods vind og vejr, måske alligevel kommer ud og nyder naturen.

Your text

You can use this text to write about your brand.