Madlavning over bål -og i det fri

RSS
Outdoor bøf stroganoff med Dutch Oven

Outdoor bøf stroganoff med Dutch Oven

Bålmad er helt fantastisk. Bøf stroganoff er bestemt en klassiker, der udmærker sig til at blive lavet over åben ild, i en dutch oven. INGREDIENSER 800g oksefilet (Eller hvad du nu har ved hånden. Jeg har brugt kanin med succes)...

Læs nu
De korte ture i skoven er oftest de bedste

De korte ture i skoven er oftest de bedste

De korte ture i skoven er ofte de bedste En god kammerat, noget mad og så et bål - det er alt hvad der skal til for at gøre live lidt bedre. Det var efterhånden længe siden at jeg havde hørt...

Læs nu
Kylling over bål aka pip-på-pind

Kylling over bål aka pip-på-pind

Kylling over bål aka pip-på-pind Der findes ikke noget mere fortryllende end madlavning over bål. Der er dog én ret som jeg stadig synes overgår mange andre retter og det er kylling over bål. Jeg plejer at kalde det for...

Læs nu
Brændenældesuppe med bacon

Brændenældesuppe med bacon

Brændenældesuppe med bacon til 4 personer ½ pose (ca. 250 gram ) unge brændenældeskud fra skovbunden – pluk dem længst væk fra hundeluftere4 store kartofler4 gulerødder1½ løg2 fed hvidløg1 hønse bouillonterning1 liter kogende vand½ flaske cremefine1-2 pakker bacon i strimler...

Læs nu
Båludstyr

Båludstyr

Når du skal vælge båludstyr og bålgrej, så er der mange ting du skal tage stilling til. Størrelse, materiale, højde, bredde osv. Alt sammen vigtige beslutninger! Båludstyr - hvad skal du vælge? Rooolig nu. Først vil jeg tage dig en...

Læs nu
Hjemmelavet beef jerky marineret i limfjordsporter

Hjemmelavet beef jerky marineret i limfjordsporter

Hjemmelavet Beef Jerky marineret i limfjordsporter, er super nemt at lave og smager fantastisk. Her er min opskrift til dig. 1 flaske limfjordsporter –  Den tilfører noget af den røgsmag som gør det ekstra lækkert1. spsk. økologisk citronsaft2 tsk. honning1/4 tsk....

Læs nu